Home
Paintball
Outdoor Activiteiten
Archery Tag
Archery Tag Golf
Bamboestiek
Boogschieten
Geocaching Kickbike
GPS wandeltocht
KamJam
Katapult bouwen
Kickbike GPS tocht
Klootschieten
Kubb
Open Kano Clinic
Vlotbouwen
Teambuilding
Water katapult
Bachelor arrangement
Dagdeel arrangement
Sportdagen
Kinderfeestjes
Horeca
Prijslijst
Contactformulier
Openingstijden
Route beschrijving
Fotoalbum

ARCHERY TAG 

Archery Tag® is een unieke combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. Archery Tag® is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een gepatenteerde, zachte foampunt. In tegenstelling tot paintball, loop je met Archery Tag® geen blauwe plekken op, het is een indrukwekkend spel en veilig voor spelers van alle leeftijden.

 

Twee teams strijden om de eerste te zijn die alle vijf de doelen uit de 5-punts target van de tegenstander heeft geschoten. Onze opblaasbare bunkers, verdeeld over beide velden, helpen om de spelers zo strategisch mogelijk te bewegen over hun speelveld. Onderwijl proberen ze natuurlijk ook zo veel mogelijk tegenstander te taggen (raken) met de speciale pijlen.

 

Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden: Of alle spelers van de tegenpartij zijn getagd en zijn uit het speelveld, of één van de teams heeft alle 5 de spots uit de target van de tegenpartij geschoten of… de speeltijd is afgelopen. Als de speeltijd is afgelopen dan is het team die de minste spots uit zijn target heeft verloren de winnaar!!

Archery Tag is geschikt voor scholen, bedrijven, verenigingen en vrijgezellen feesten. 

Kijk voor aantal deelnemers, tijdsduur en kosten op onze prijslijst

 


Outdoorcentrum Bussloo 038 4607848 | info@outdoorcentrumbussloo.nl