Home
Paintball
Outdoor Activiteiten
Bachelor arrangement
Dagdeel arrangement
Sportdagen
Kinderfeestjes
Horeca
Prijslijst
Contactformulier
Openingstijden
Route beschrijving
Paintball locatie
Outdoor locatie
Fotoalbum

Routebeschrijving Outdoor Locatie
De Withagen


Let op onze paintball locatie is nabij ingang 5 en niet bij onze outdoorlocatie de Withagen (ingang 1) klik hier om naar de routebeschrijving voor paintball terrein te gaan !

Vanuit Apeldoorn 
Komend vanaf de A1 uit de richting Apeldoorn neemt u de afslag Bussloo.  U gaat beneden bij het viaduct rechtsaf richting recreatiegebied Bussloo.  Na 3 kilometer gaat u bij de rotonde links af de Withagenweg op. Aan uw rechterhand is het recreatiegebied Bussloo.  Zie verder ingang 1

Vanuit Deventer 
Komend vanaf de A1 uit de richting Deventer neemt u de afslag Bussloo. U volgt de borden Bussloo totdat u bij de kruising Kneuterstraat/Breuninkhofweg komt. Hier volgt u de Kneuterstraat tot de kruising met de Withagenweg.  Hier gaat u links de Withagenweg op en daarna gelijk links ingang 1 in.

Ingang 1 betaald parkeren

Er wordt gewerkt met een geautomatiseerd systeem. Voor de auto ingangen staan slagbomen. Bij aankomst open de slagbomen direct. Om het terrein te verlaten heeft u een uitrijkaart nodig. Op het terrein kunt u uitrijkaarten kopen bij de automaten.  U betaalt dus niet bij de slagboom.

U kunt op de volgende manieren betalen

PIN

Creditcard

De kosten bedragen 5, euro 


Op dit parkeerterrein parkeert u de auto waarna het een paar minuten lopen is naar strand Kiosk de Withagen – Outdoorcentrum Bussloo.  U wordt hier opgewacht door één van onze medewerkers

 U kunt de routebeschrijving downloaden door op de foto te klikken.

 


Outdoorcentrum Bussloo 038 4607848 | info@outdoorcentrumbussloo.nl