WE ZIJN WEER OPEN!

Update 02-03-2021
Op dit moment mogen we weer buitensport activiteiten organiseren voor jeugd en jongvolwassenen tot 27 jaar.

Ons kantoor is bereikbaar voor vragen en boekingen.
Telefonisch via 038-46 07 848 
 (nemen we niet op spreek dan de voicemail in).
Of mail naar  info@outdoorcentrumbussloo.nl

Veel gestelde vragen:

Hanteren jullie strikt de regel van max. 27 jaar.
Ja, we we volgen hierin de regels van de RIVM en maken geen uitzonderingen. Onze instructeurs kunnen om een legitimatie bewijs vragen bij twijfel

Ik wil een boeking doen ondanks deze onzekere tijden.
Dat is mogelijk, we hanteren de voorwaarde dat annulering kosteloos is als er door de overheid een maatregel wordt opgelegd die genoemde activiteiten verbiedt. Buiten deze door de overheid bepaalde periode zijn onze annuleringsvoorwaarden geldig.

Ik heb een arrangement geboekt (clinic, feestje, paintball etc..) en nieuwe maatregelen zorgen er voor de outdoorcentrum Bussloo moet sluiten wat dan ?
Voor de periode van de opgelegde sluiting komen alle boekingen te vervallen. Als we het bekend is wanneer we weer open gaan vragen we je contact op te nemen met ons zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Ik heb een boeking gemaakt voor een arrangement. Kan ik die kosteloos annuleren en mij daarbij beroepen op de corona crisis?
Nee, buiten de door de overheid bepaalde periode dat activiteiten niet mogen plaatsvinden zijn onze  “normale” annuleringsvoorwaarden van toepassing.

X