WE ZIJN WEER OPEN!

Update 12-4-2021

Met de nieuwe maatregelen is het weer mogelijk om activiteiten te boeken. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar we ons met zijn allen aan moeten houden:

– Outdoor is weer toegestaan onder bepaalde voorwaarden.  Zoals groepsgrootte, aantal deelnemers.  Op dit moment zijn de regels voor buitensport activiteiten;

– Onbeperkt aantal deelnemers mogelijk als de leeftijd beneden de 27 jaar is en de 1,5 meter afstandsregel gehandhaafd kan worden

– Deelnemers boven de 27 jaar mogen enkel als viertal deelnemen en niet mixen met de andere viertallen ( indien de complete groep boven de 27 jaar is) verder 1,5 meter handhaven

– Dus bij deelnemers  boven de 27 jaar is het mogelijk om meerdere viertallen samen een activiteiten te doen mits deze viertallen niet mixen

Ons kantoor is bereikbaar voor vragen en boekingen.
Telefonisch via 038-46 07 848 
 (nemen we niet op spreek dan de voicemail in).
Of mail naar  info@outdoorcentrumbussloo.nl

Veel gestelde vragen:

Ik wil een boeking doen ondanks deze onzekere tijden.
Dat is mogelijk, we hanteren de voorwaarde dat annulering kosteloos is als er door de overheid een maatregel wordt opgelegd die genoemde activiteiten verbiedt. Buiten deze door de overheid bepaalde periode zijn onze annuleringsvoorwaarden geldig.

Ik heb een arrangement geboekt (clinic, feestje, paintball etc..) en nieuwe maatregelen zorgen er voor de outdoorcentrum Bussloo moet sluiten wat dan ?
Voor de periode van de opgelegde sluiting komen alle boekingen te vervallen. Als we het bekend is wanneer we weer open gaan vragen we je contact op te nemen met ons zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Ik heb een boeking gemaakt voor een arrangement. Kan ik die kosteloos annuleren en mij daarbij beroepen op de corona crisis?
Nee, buiten de door de overheid bepaalde periode dat activiteiten niet mogen plaatsvinden zijn onze  “normale” annuleringsvoorwaarden van toepassing.

X